سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

حضور ایران در رژه بزرگ دریایی روسیه

حضور ایران در رژه بزرگ دریایی روسیه وزیر دفاع روسیه می‌گوید شناورهای نظامی چند کشور از جمله ایران در رژه بزرگ دریایی این کشور به تاریخ سوم مرداد (بیست‌وپنجم جولای) شرکت می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۲۲ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 13
کد خبر: ۹۵۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر  «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه امروز (سه‌شنبه) از حضور کشتی‌های نظامی ایران در رژه بزرگ نیروی دریایی این کشور خبر داد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، شویگو طی نشستی درباره رژه دریایی بزرگ روسیه در تاریخ ۲۵ جولای گفت، این رژه شامل تمام نیروهای حاضر در ناوگان‌های دریایی ارتش این کشور، قایق‌های نیروهای امنیت مرزی، کشتی‌های ترابری و هواپیماهای ویژه نیروی دریایی این کشور می‌شود.

بر این اساس، وی همچنین توضیح داد که ۵۴ کشتی جنگی و ناوچه‌ از جمله شناورهای کشورهای مختلف شامل ایران، هند و پاکستان به‌زودی وارد آب‌های «سن پترزبورگ» می‌شوند.

طبق گفته وزیر دفاع روسیه، بیش از ۴۰۰ خدمه نظامی و ۴۸ فروند هواپیما و بالگرد نظامی نیز در این رژه دریایی که «بزرگترین و باشکوه‌ترین» در نوع خود خواهد بود، شرکت می‌کنند.

به نوشته اسپوتنیک، این رژه دریایی که به مناسبت سیصدوبیست‌وپنجمین سالگرد تأسیس نیروی دریایی روسیه برگزار می‌شود، در تاریخ سوم مرداد و در آب‌های سن‌پترزبورگ انجام می‌شود. هفته قبل نیز جلسه تمرینی بخش اصلی این رژه دریایی در آب‌های آزاد خلیج فنلاند برگزار گردید.

پیش از این نیز نیروهای دریایی سه کشور ایران، روسیه و چین در تاریخ بیست‌وهفتم بهمن سال گذشته رزمایش دریایی بزرگی را در بخش‌های شمالی اقیانوس هند انجام دادند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار